почетна / Новости / Храна / Брошура: „Знаете ли што јадете? Совети за правилна исхрана“

Брошура: „Знаете ли што јадете? Совети за правилна исхрана“

Организацијата на потрошувачите на Македонија со подршка од Фондот „Anne Fransen“ разви веб страна со назив „Знаете ли што јадете? Совети за правилна исхрана“, мобилна апликација и брошура со ист назив.

Информирајте се како да правите правилни избори во врска со вашата исхрана и прехранбените производи кои ги купувате. Оваа брошура содржи практични совети и алатки за правилен избор на прехранбени производи, кои може да ви помогнат за зачувување на сопственото здравје и здравјето на вашите најблиски.

pdfBanner

x

Може да ве интересира

Македонија се вклучи во глобалната кампања „Недела на зелена акција“

Организацијата на потрошувачите на Македонија, Асоцијацијата за развојни иницијативи – Зенит и ...