почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Consumer Champion: „Органски пат: Нова апликација за љубителите на органска храна“

Consumer Champion: „Органски пат: Нова апликација за љубителите на органска храна“

Веб-страницата посветена на новости за правата на потрошувачите во Европската Унија и останите земји од Европа, Consumer Champion, објави статија со наслов: „Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ), создаде мобилна апликација за љубителите на органска храна: Органски пат“. Целосната статија можете да ја прочитате на следниот линк.

x

Може да ве интересира

Преземете ја новата мобилна апликација „Органски пат“

„Органски пат“ овозможува: да дознаете каде во ваша близина можете да набавите ...