почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Голем дел од потрошувачите не си ги знаат правата за комуналните услуги

Голем дел од потрошувачите не си ги знаат правата за комуналните услуги

x

Може да ве интересира

Извештај за советувања во првиот квартал на 2017

Организацијата на потрошувачите на Македонија ги советуваше потрошувачите, кои за разлика од ...