почетна / Новости / Меѓународни организации на потрошувачи / Видео: Градење дигитален свет на кој потрошувачите ќе му веруваат

Видео: Градење дигитален свет на кој потрошувачите ќе му веруваат

Видеото е достапно со превод на македонски јазик. За да го вклучите преводот кликнете на Settings па потоа во делот Subtitles/CC одберете Macedonian.

x

Може да ве интересира

Европска Комисија: Време е да кажеме „Стоп за гео-блокирањето“ #STOPGEOBLOCKING!

Европската комисија вети дека ќе се бори против гео-блокирањата во единствениот пазар ...