почетна / Новости / Активности / Настани и промоции / Граѓаните за промени – Ден на граѓанските организации

Граѓаните за промени – Ден на граѓанските организации

Организацијата на потрошувачите учествуваше на Националниот форум: „Граѓаните за промени – Ден на граѓанските организации“ кој се одржи на 23-ти Септември во градскиот парк во Скопје, во организација на програмата Цивика Мобилитас. На настанот беа промовирани новите информативни материјали кои ОПМ ги изработи оваа година во соработка со Советот за заштита на потрошувачите на Град Скопје, кои се достапни во електронси формат на нашата веб-страница.

x

Може да ве интересира

Воведување на потрошувачко право во средното образование

На 20.09.2017 Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Советот за ...