почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Граѓанскиот и деловниот сектор „Фер со потрошувачот“ – ТВ Мега

Граѓанскиот и деловниот сектор „Фер со потрошувачот“ – ТВ Мега

Интервју за ТВ Мега во врска со настанот одржан во Битола за промоција на сертификатот „Фер со потрошувачот“.

x

Може да ве интересира

ПРОФИТ: Фер со потрошувачот

На 5-ти Септември на телевизијата Наша ТВ се емитуваше емисијата „Профит“ наменета ...