почетна / Новости / Активности / Извештај за извршени советувања во 2018-та година

Извештај за извршени советувања во 2018-та година

Спроведени советувања 2018 година

x

Може да ве интересира

Најчести проблеми на потрошувачите во текот на 2014-та година

Во текот на 2014та година во Организацијата на потрошувачите на Македонија беа ...