почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Канал 5: Кои права на потрошувачите најмалку се почитуваат?

Канал 5: Кои права на потрошувачите најмалку се почитуваат?

x

Може да ве интересира

Сител: Во екот на празничното пазарување, расте бројот на поплаки за неисправни производи

Измени на Законот за заштита на потрошувачите и пред се зголемување на ...