почетна / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Начин на остварување на правата на потрошувачите кај производи со недостаток

Начин на остварување на правата на потрошувачите кај производи со недостаток

x

Може да ве интересира

Сител: Во екот на празничното пазарување, расте бројот на поплаки за неисправни производи

Измени на Законот за заштита на потрошувачите и пред се зголемување на ...