почетна / Новости / Активности / Настани и промоции / Обука за граѓански организации – грантисти

Обука за граѓански организации – грантисти

Во рамки на проектот „Партнерство меѓу граѓанското општество и деловниот сектор – развивање иновативен модел за мобилизација на финансиски средства“, Организацијата на потрошувачите на Македонија, Здружението на бизниси и консултанти – Креација од Скопје и Асоцијацијата за развојни иницијативи – Зенит од Скопје организираа тродневна обука во Охрид за 11 граѓански организации – грантисти во проектот . Со ова се означи почетокот на имплементацијата на 11 нови проекти на граѓански организации во доменот на потрошувачките права и општествена одговорност на претпријатијата. Повеќе за проектот можете да прочитате тука, додека пак активностите на граѓанските организации можете да ги следите преку фејсбук страницата „Фер со потрошувачот“.

x

Може да ве интересира

Фер со потрошувачот – Промотивен настан во Штип

Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Здружението за бизниси и ...