почетна / Информативни материјали / Билтени / OPM Билтен – Потрошувач бр.23

OPM Билтен – Потрошувач бр.23

OPM Билтен – Потрошувач бр.23

МК

x

Може да ве интересира

Сител: Во екот на празничното пазарување, расте бројот на поплаки за неисправни производи

Измени на Законот за заштита на потрошувачите и пред се зголемување на ...