почетна / Информативни материјали / Билтени / OPM Билтен – Потрошувач бр.24
bilten potrosuvac 24

OPM Билтен – Потрошувач бр.24

bilten potrosuvac 24

OPM Билтен – Потрошувач бр.24

МК

x

Може да ве интересира

Сител: Во екот на празничното пазарување, расте бројот на поплаки за неисправни производи

Измени на Законот за заштита на потрошувачите и пред се зголемување на ...