почетна / Новости / Активности / Настани и промоции / OPM организираше три регионални семинари

OPM организираше три регионални семинари

OPM во месец јуни организира три регионални семинари во: Кочани (09.јуни 2011 г.), Гостивар (20.јуни 2011г.) и Охрид (29 јуни,2011 г.). Целта на одржувањето на семинарите е имплементација на Правилникот за детски играчки заради пласман на  детски играчки кои не ја загрозуваат безбедноста и здравјето на децата.

x

Може да ве интересира

Што треба да знаеме за безбедноста на производите