почетна / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Потрошувачите и нивните права при организирани туристички патувања

Потрошувачите и нивните права при организирани туристички патувања

organizirani patuvanjaПатувањето надвор од Вашето место на живеење треба да Ви претставува задоволство.

Сепак, важно е да ги знаете своите права! MK и АЛБ. верзија.

x

Може да ве интересира

Анкета: Правата на потрошувачите при туристичките патувања

Организацијата на потрошувачите на Македонија спроведува истражување на тема „Правата на потрошувачите ...