почетна / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Права на потрошувачите кај производи со недостаток

Права на потрошувачите кај производи со недостаток

x

Може да ве интересира

Сител: Во екот на празничното пазарување, расте бројот на поплаки за неисправни производи

Измени на Законот за заштита на потрошувачите и пред се зголемување на ...