почетна / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Права на потрошувачите кои произлегуваат од специфични договори

Права на потрошувачите кои произлегуваат од специфични договори

x

Може да ве интересира

Повик за прибирање понуди за услуга за изработка на софтвер за прием, регистрација и справување со жалби на потрошувачите и водење соодветен електронски регистар

1. Цел на повикот Преку стручна поддршка на Проектот „Партнерство меѓу граѓанското ...