почетна / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Кој ги штити правата на потрошувачите
prava_na_potrosuvacite

Кој ги штити правата на потрошувачите

prava_na_potrosuvaciteповеќе…

x

Може да ве интересира

Дневник: Европејците се жалат на неквалитетна облека, Македонците на мобилни и бела техника

Неквалитетната облека третирана со опасни материи од кои дел и животозагрозувачки се ...