почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Консултации на граѓанскиот и јавниот сектор за проектот „Фер со потрошувачот“ – ТВ Ирис

Консултации на граѓанскиот и јавниот сектор за проектот „Фер со потрошувачот“ – ТВ Ирис

Интервју за ТВ Ирис во врска со настанот одржан во Штип за промоција на сертификатот „Фер со потрошувачот“.

x

Може да ве интересира

Граѓанскиот и деловниот сектор „Фер со потрошувачот“ – ТВ Мега

Интервју за ТВ Мега во врска со настанот одржан во Битола за ...