почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Qytetarët të pakënaqur nga shërbimet publike shitësit vënë në rend të parë konsumatorët

Qytetarët të pakënaqur nga shërbimet publike shitësit vënë në rend të parë konsumatorët

x

Може да ве интересира

Консултации на граѓанскиот и јавниот сектор за проектот „Фер со потрошувачот“ – ТВ Ирис

Интервју за ТВ Ирис во врска со настанот одржан во Штип за ...