почетна / Новости / Известувања / Среќна Нова Година!

Среќна Нова Година!

Тимот на Организацијата на потрошувачите на Македонија ви ја честита Новата 2018-та година.

x

Може да ве интересира

Брошура: „Топ 10 начини како да бидете безбедни онлајн како потрошувач“

Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Министерството за економија, во ...