почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Телма: Дали попустите се реални?

Телма: Дали попустите се реални?

Граѓаните се сомневаат во реалноста на пошустите, велат дека цената на робата вештачки се намалува. Организацијата за заштита на потрошувачите смета дека правилата за распродажба, трговците си дозволуваат и да не ги почитуваат…

x

Може да ве интересира

Интервју во ИнСторе

Во последниот број на магазинот „ИнСторе“ за месец Април, е објавено интервјуто ...