почетна / Новости / Законски прописи и правилници / Закони и законски прописи

Закони и законски прописи

x

Може да ве интересира

Повик за прибирање понуди за услуга за изработка на софтвер за прием, регистрација и справување со жалби на потрошувачите и водење соодветен електронски регистар

1. Цел на повикот Преку стручна поддршка на Проектот „Партнерство меѓу граѓанското ...