ЗИП број 3

 

http://opm.org.mk/wp-content/uploads/2019/11/ZIP_No-3-FINALEN.pdf

x

Може да ве интересира

Сертификат „Фер со потрошувачот“

„Фер со потрошувачот“ е сертификат кој се доделува на компаниите кои сакаат ...