почетна / Новости / Активности / Билтен: Потрошувачите и храната- бр. 7

Билтен: Потрошувачите и храната- бр. 7

 

Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Агенцијата за храна и ветеринарство во рамки на Програмата за заштита на потрошувачите за 2018-та година го издава седмиот  број на е-билтенот „Потрошувачите и храната“. Предвидено е до крајот на годината да бидат издадени 10 броја на е-билтенот кој ќе излага еднаш месечно.

Во овој број можете да прочитате: „ИСХРАНА ВО ЕСЕН”, “ДОМАШНО ПРОИЗВОДСТВО“, „ДВОЕН КВАЛИТЕТ НА ПРОИЗВОДИТЕ НА ЕВРОПСКИОТ ПАЗАР“,„ПОПУЛАРНИ ДИЕТИ“, „ПЕСТИЦИДИ ВО ХРАНАТА“ и „АЛЕРГИИ И ХРАНА“.

 

 

x

Може да ве интересира

Повик за организатори на фокус групи и спроведување интервјуа на компании

Повикот се објавува во рамки на Проектот „Потрошувачите за одржливост – институционализирање ...