Билтени

Билтен: Потрошувачите и храната – бр. 2

Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Агенцијата за храна и ветеринарство во рамки на Програмата за заштита на потрошувачите за 2018-та година го издава вториот број на е-билтенот „Потрошувачите и храната“. Предвидено е до крајот на годината да ...

повеќе »

Билтен: Потрошувачите и храната – бр. 1

Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Агенцијата за храна и ветеринарство во рамки на Програмата за заштита на потрошувачите за 2018-та година го издава првиот број на е-билтенот „Потрошувачите и храната“. Предвидено е до крајот на годината да ...

повеќе »

Билтени

Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.03 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.04 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.05 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.07 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.09 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.10 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.11 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.12 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.13 понатаму… Билтен ПОТРОШУВАЧ бр.14 понатаму… ...

повеќе »