Home / Информативни материјали / Брошури / Јавни услуги / Телекомуникациски услуги-И

Телекомуникациски услуги-И

Правата на потрошувачите при користење телекомуникациски услуги

Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Министерството за економија, во рамки на Програмата за заштита на потрошувачите за 2018-та година изработи брошура со назив: Правата на потрошувачите при користење на телекомуникациски услуги. Оваа брошура нуди совети за потрошувачите ...

Read More »