почетна / За Нас

За Нас

Што е ОПМ

Визија Визијата на Организацијата на потрошувачите на Македонија – ОПМ е општество во кое граѓаните на Република Македонија целосно ги остваруваат своите потрошувачки права и практикуваат одговорна потрошувачка. Ние сме посветени на идејата дека сите ние како потрошувачи имаме право на ...

повеќе »

Годишни извештаи (2002-2020)

Годешен извештај за 2020 година повеќе… Годешен извештај за 2019 година повеќе… Годешен извештај за 2018 година повеќе… Годишен извештај за 2017 година  повеќе… Годишен извештај за 2016 година  повеќе… Годишен извештај за 2015 година  повеќе… Годишен извештај за 2014 ...

повеќе »

Членство

Доколку сакате да станете член на Организацијата на потрошувачите на Македонија, тоа можете да го направите на следниот начин: 1. Да дојдете во нашата канцеларија каде ќе ви биде дадена пристапница. 2. Пристапницата можете да ја симнете од нашата страна ...

повеќе »