почетна / Новости / Активности / е-магазин ЗИП број 6

е-магазин ЗИП број 6

Во есенското издание на е-магазинот ЗИП одбравме теми за кои мислиме дека ќе бидат корисни
и ќе го побудат вашето внимание. Овој број можете да го прочитате тука.

x

Може да ве интересира

Работна средба по повод 14 октомври, Светскиот ден на стандардизација

По повод 14 октомври – Светскиот ден на стандардизација, ОПМ организираше работна ...