почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Фирмите да водат сметка за потрошувачите – ТВ Стар

Фирмите да водат сметка за потрошувачите – ТВ Стар

Интервју за ТВ Стар во врска со настанот одржан во Штип за промоција на сертификатот „Фер со потрошувачот“.

x

Може да ве интересира

Галерија: „Преземи акција! Вовед во механизмите за колективна заштита, за подобра заштита на правата на потрошувачите“

Настанот беше поддржан од проектот „Развој на колективната заштита на потрошувачите во ...