Home / Новости / Активности / Настани и промоции / Галерија: Одбележување на 15-ти Март – Светски ден на правата на потрошувачите – „Подобар дигитален свет“

Галерија: Одбележување на 15-ти Март – Светски ден на правата на потрошувачите – „Подобар дигитален свет“

x

Check Also

ГАЛЕРИЈА: Градење дигитален свет на кој потрошувачите можат да му веруваат

Под мотото на Светската организација на потрошувачи „Градење дигитален свет на кој ...