Home / Новости / Меѓународни организации на потрошувачи / Видео: Градење дигитален свет на кој потрошувачите ќе му веруваат

Видео: Градење дигитален свет на кој потрошувачите ќе му веруваат

Видеото е достапно со превод на македонски јазик. За да го вклучите преводот кликнете на Settings па потоа во делот Subtitles/CC одберете Macedonian.

x

Check Also

Дигитален потрошувач – Tрката да остане во чекор со очекувањата на потрошувачите

Ова кратко видео е направено во рамки на Иницијативата за дигитална трансформација на ...