Home / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Граѓанскиот и деловниот сектор „Фер со потрошувачот“ – ТВ Мега

Граѓанскиот и деловниот сектор „Фер со потрошувачот“ – ТВ Мега

Интервју за ТВ Мега во врска со настанот одржан во Битола за промоција на сертификатот „Фер со потрошувачот“.

x

Check Also

Сител: „ОПМ предлага нов инструмент Колективна заштита на правата на потрошувачите“

Воведување нов инструмент Колективна заштита на правата на потрошувачите, бараат од Организацијата ...