почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Канал 5: Кои права на потрошувачите најмалку се почитуваат?

Канал 5: Кои права на потрошувачите најмалку се почитуваат?

x

Може да ве интересира

Подобар дигитален свет

Дигиталната технологија го промени потрошувачкото искуство ширум светот. Новите видови на услуги ...