15 години ОПМ

Организација на потрошувачите…

(MKALENG)

x

Check Also

Дигитален потрошувач – Tрката да остане во чекор со очекувањата на потрошувачите

Ова кратко видео е направено во рамки на Иницијативата за дигитална трансформација на ...