почетна / Информативни материјали / Брошури / Органската храна поблиску до потрошувачите

Органската храна поблиску до потрошувачите

Во оваа брошура се објаснуваат причините кои придонесуваат за промоција на органската храна.

 

                                                                                                                                              

x

Може да ве интересира

Што ни носи новиот закон за услуги?

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија ...