почетна / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Права на потрошувачите кои произлегуваат од специфични договори

Права на потрошувачите кои произлегуваат од специфични договори

x

Може да ве интересира

Што ни носи новиот закон за услуги?

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија ...