Home / Информативни материјали / Брошури / Права на потрошувачите / Кој ги штити правата на потрошувачите
prava_na_potrosuvacite

Кој ги штити правата на потрошувачите

prava_na_potrosuvaciteповеќе…

x

Check Also

Дигитален потрошувач – Tрката да остане во чекор со очекувањата на потрошувачите

Ова кратко видео е направено во рамки на Иницијативата за дигитална трансформација на ...