Право за замена

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија

Pravo za zamena_MK (1)

Pravo za zamena_ALB

 

x

Може да ве интересира

Што ни носи новиот закон за услуги?

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија ...