почетна / Uncategorized / Претседател

Претседател

м-р Маријана Лончар Велкова

(ВО ИЗРАБОТКА…)

x

Може да ве интересира

Повик за организатори на фокус групи и спроведување интервјуа на компании

Повикот се објавува во рамки на Проектот „Потрошувачите за одржливост – институционализирање ...