почетна / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Консултации на граѓанскиот и јавниот сектор за проектот „Фер со потрошувачот“ – ТВ Ирис

Консултации на граѓанскиот и јавниот сектор за проектот „Фер со потрошувачот“ – ТВ Ирис

Интервју за ТВ Ирис во врска со настанот одржан во Штип за промоција на сертификатот „Фер со потрошувачот“.

x

Може да ве интересира

Consumer Champion: „Органски пат: Нова апликација за љубителите на органска храна“

Веб-страницата посветена на новости за правата на потрошувачите во Европската Унија и ...