Home / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / ПРОФИТ: Фер со потрошувачот

ПРОФИТ: Фер со потрошувачот

На 5-ти Септември на телевизијата Наша ТВ се емитуваше емисијата „Профит“ наменета за проектот „Фер со потрошувачот“. Во рамки на емисијата беа опфатени повеќе елементи на потрошувачкото право, и беше промовиран проектот кој има за цел подобрување на правата на потрошувачите и односнот помеѓу трговците и потрошувачите.