Home / Consumers4Sustainability / Публикации / Промотивен леток: Потрошувачите за Одржливост

Промотивен леток: Потрошувачите за Одржливост

Институционализирање на дијалогот за локалните политики и услугите на граѓанското општество кон општините и бизнисот.

MK АЛБ
x

Check Also

Дводневна работилница – Општина Штип

Oрганизација на потрошувачите на Македонија на ден 13 и 14 октомври 2022 ...