Home / Новости / Активности / Интервјуа во медиуми / Промоција на мобилната апликација „Органски пат“ во Аграр

Промоција на мобилната апликација „Органски пат“ во Аграр

Претседателката на Организацијата на поторшувачите на Македонија, Маријана Лончар Велкова, гостуваше во емисијата „Аграр“ која се емитува на Македонската радиотелевизија. Во емисијата се зборуваше за органското производство во Македонија, и предизвиците со кои се соочуваат органските производители. Исто така беше дискутирано и за моменталните законски решенија и неопходните измени за подобрување на моменталната состојба со огранското производство во Македонија. Мобилната апликација „Органски пат“ беше промовирана во текот на емисијата, а истата можете да ја преземете на следниот линк.

Целата емисија можете да ја погледнете на со кликнување на сликата во продолжение.