почетна / Информативни материјали / Брошури / Што ни носи новиот закон за услуги?

Што ни носи новиот закон за услуги?

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија

Нов закон за услуги – мк

Нов закон за услуги – алб

x

Може да ве интересира

Што треба да знаете кога купувате производи

Нова брошура на Организацијата на потрошувачи во соработка со Министерството за Економија ...