Home / Tag: најчесто

Tag Archives: најчесто

Најчесто поставувани прашања

Кој документи се валидни за да се оствари некое потрошувачко право? Единствено со фискална сметка или сметка парагон на која стои називот на фирмата, името на производот, датум на купопродажбата, цена на производот и тоа да е потврдено со печат ...

Read More »