почетна / аргива на тагови: услуги

Tag Archives: услуги

ОПМ Форум – Финансиските услуги и потрошувачите

opm_300jpg

Организацијата на потрошувачите на Македонија организира Форум на тема: ,,Финансиските услуги и потрошувачите“ кој ќе се одржи на 27 декември, 2011 година во Хотел Holidej Inn, Скопје со почеток во 10 часот.

повеќе »

Права на пациенти

  • Не сум задоволен од извршената стоматолошка услуга во приватна ординација. Каде можам да се пожалам?

    повеќе »