Home / Информативни материјали / Брошури / Права на пациенти / Заштита на правата на пациентите

Заштита на правата на пациентите

Албански
Македонски

x

Check Also

Сител: Во екот на празничното пазарување, расте бројот на поплаки за неисправни производи

Измени на Законот за заштита на потрошувачите и пред се зголемување на ...