Home / Новости / Храна / Знаете ли што јадете? Совети за правилна исхрана

Знаете ли што јадете? Совети за правилна исхрана

Организацијата на потрошувачите на Македонија со подршка од Фондот „Anne Fransen“ разви веб страна со назив „Знаете ли што јадете? Совети за правилна исхрана“, мобилна апликација и брошура со ист назив.

Информирајте се како да правите правилни избори во врска со вашата исхрана и прехранбените производи кои ги купувате. Оваа брошура содржи практични совети и алатки за правилен избор на прехранбени производи, кои може да ви помогнат за зачувување на сопственото здравје и здравјето на вашите најблиски.

pdfBanner

x

Check Also

Е-отпад – Отпадна електрична и електронска опрема

Организацијата на потрошувачите на Македонија во соработка со Советот за заштита на ...