почетна / аргива на тагови: извештај

Tag Archives: извештај

Извештај за Република Македонија за 2018-та година на Европска Комисија

Подглавје 28: Заштита на потрошувачите и здравјето Правилата на ЕУ ги штитат потрошувачите во однос на безбедноста на производите, опасните имитации и одговорноста за неисправни производи. Исто така, ЕУ обезбедува високи заеднички стандарди за контрола на тутунот, крв, ткива, клетки ...

повеќе »

Годишни извештаи (2002-2020)

Годешен извештај за 2020 година повеќе… Годешен извештај за 2019 година повеќе… Годешен извештај за 2018 година повеќе… Годишен извештај за 2017 година  повеќе… Годишен извештај за 2016 година  повеќе… Годишен извештај за 2015 година  повеќе… Годишен извештај за 2014 ...

повеќе »