почетна / Информативни материјали

Информативни материјали

е-магазин ЗИП број 4

15 Март е светски ден на правата на потрошувачите. И оваа година Организацијата на потрошувачите на Македонија се приклучува кон кампањата на Светската потрошувачката организација, Consumers’ International: The Sustainable Consumer – the theme for World Consumer Rights Day 2020 – ...

повеќе »

Туристички аранжмани

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија Туристички аранжмани – мк Туристички аранжмани – алб

повеќе »

Право за замена

Нови брошури на Организацијата на Потрошувачи во соработка со Министерството за Економија Pravo za zamena_MK (1) Pravo za zamena_ALB  

повеќе »